Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен преварант, варао породице затвореника

rssBookmark and Share

04.09.2013. Autor: M.Mitić

Полицијаа привела Александра В. (43) из Ивањице због сумње да је извршио више од 60 превара на подручју целе земље и да је тако стекао око 600.000 динара, саопштено је данас из Полицијске управе у Нишу.

Ухапшен преварант, варао породице затвореника

Александар је, после сазнавања имена особа која су лишена слободе и која се налазе у притвору, прибављао телефоне њихових породица, позивао их и лажно се представљао као радник Казнено-поправног завода који је у контакту са притвореницима, навели су у полицији.

Осумњичени је породицама притвореника говорио да су они у лошем психичком стању и да је он у могућности да им обезбеди привилегије у притвору, а да му је за те услуге потребан новац, додају из полиције.

Породице оних који су били у притвору осумњиченом су слали новац путем постнет упутница у висини од 3.000 до 22.000 динара, саопштавају из полиције.

Због сумње да је Александар извршио више кривичних дела преваре, полиција му је одредила меру задржавања до 48 сати, а после истека мере биће приведен истражном судији ради саслушања, напомињу из Полицијске управе.


#   полиција   хапшење
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима