Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени лекари КЦ Ниш

rssBookmark and Share

04.11.2010. Stefan Radović

Петоро лекара и два представника фармацеутске куће "Мeрк" ухапшени у наставку акције "Краба", потврдио нам је директор полиције Милорад Вељовић.

Ухапшени лекари КЦ Ниш

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ухапшено је петоро лекара: др Борислава Николин, интерниста онколог у Институту за онкологију у Сремској Каменици, др Александр Даговић из Клиничког центра Крагујевац, начелник Одељења за хемотерапије Клиничког центра у Нишу, затим др Стојан Радић, начелник Клинике за онкологију, др Милан Марковић интерниста онколог из КБЦ Бежаниијска Коса, као и др Зоран Андрић, интерниста онколог.

Директор полиције Милорад Вељовић,казао је да је реч о наставку хапшења, у оквиру акције "Краба", а ухапшени су и Јасмина Гутовић и Владан Јовановић из фармацеутске компаније "Мерк".

Ухапшени професор др Стојан Радић је редовни професор Медицинског факултета у Нишу и доскорашњи директор Клинике за онкологију у овом граду, док је примаријус др Милан Марковић начелник Одељења за малигне туморе гастроинтестиналног тракта ове клинике. Обојица су ухапшени на нишкој Клиници за онкологију,сазнаје наша новинска агенција од извора из Клиничког центра у Нишу који наводи да приликом хапшења ни један ни други нису пружали отпор.

Директорка Републичког завода за здравствено осигурање Светлана Вукајловић изјавила је вечерас да је због пацијената најважније утврдити истину о одговорности ухапшеног директора Института за онкологију и радиологију Србије Ненада Боројевића и још шест особа.

Како сазнајемо од нашег добро обавештеног извора акција ''Краба'' се наставља и даље а сви нсавесни лекари би требали да буду у страху,јер ће се ускоро наћи иза решетака где им је као кажу пацијенти и место.


#   сајам   Милорад Вељовић   Зоран Андрић   Владан Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима