Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšeni lekari KC Niš

rssBookmark and Share

04.11.2010. Stefan Radović

Petoro lekara i dva predstavnika farmaceutske kuće "Merk" uhapšeni u nastavku akcije "Kraba", potvrdio nam je direktor policije Milorad Veljović.

Uhapšeni lekari KC Niš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uhapšeno je petoro lekara: dr Borislava Nikolin, internista onkolog u Institutu za onkologiju u Sremskoj Kamenici, dr Aleksandr Dagović iz Kliničkog centra Kragujevac, načelnik Odeljenja za hemoterapije Kliničkog centra u Nišu, zatim dr Stojan Radić, načelnik Klinike za onkologiju, dr Milan Marković internista onkolog iz KBC Bežaniijska Kosa, kao i dr Zoran Andrić, internista onkolog.

Direktor policije Milorad Veljović,kazao je da je reč o nastavku hapšenja, u okviru akcije "Kraba", a uhapšeni su i Jasmina Gutović i Vladan Jovanović iz farmaceutske kompanije "Merk".

Uhapšeni profesor dr Stojan Radić je redovni profesor Medicinskog fakulteta u Nišu i doskorašnji direktor Klinike za onkologiju u ovom gradu, dok je primarijus dr Milan Marković načelnik Odeljenja za maligne tumore gastrointestinalnog trakta ove klinike. Obojica su uhapšeni na niškoj Klinici za onkologiju,saznaje naša novinska agencija od izvora iz Kliničkog centra u Nišu koji navodi da prilikom hapšenja ni jedan ni drugi nisu pružali otpor.

Direktorka Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje Svetlana Vukajlović izjavila je večeras da je zbog pacijenata najvažnije utvrditi istinu o odgovornosti uhapšenog direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Nenada Borojevića i još šest osoba.

Kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog izvora akcija ''Kraba'' se nastavlja i dalje a svi nsavesni lekari bi trebali da budu u strahu,jer će se uskoro naći iza rešetaka gde im je kao kažu pacijenti i mesto.


#   sajam   Milorad Veljović   Zoran Andrić   Vladan Jovanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima