Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени силоватељи малолетне девојке

rssBookmark and Share

18.03.2011. Бета, Правда

Истражни судија Вишег суда у Врању одредио је притвор до 30 дана двојици осумњичених за силовање малолетне девојке, саопштила је данас врањска полиција.

Како се наводи у саопштењу, приведени су Драган К.(22) из села Лепеница, који се терети за силовање, и Марко Д.(22) из Владичиног Хана, због сумње да је помагао при силовању.

Ухапшени силоватељи малолетне девојке

Они се терете за силовање малолетне 16-го­ди­шње де­вој­ке З. Д. у ње­ној ку­ћи у Вла­ди­чи­ном Ха­ну.

– По­сле из­вр­ше­ног си­ло­ва­ња 15. мар­та, де­вој­ка је, у те­шком пси­хич­ком ста­њу, до­шла у по­ли­ци­ју и при­ја­ви­ла овај слу­чај. Од­мах на­кон то­га, она је хо­спи­та­ли­зо­ва­на и пру­же­на јој је по­треб­на ле­кар­ска не­га, а ње­но здрав­стве­но ста­ње је са­да до­бро. При­пад­ни­ци вра­њан­ске по­ли­ци­је од­мах су по­кре­ну­ли по­сту­пак, а за­тим про­на­шли и при­ве­ли осум­њи­че­не – ка­же наш из­вор, до­да­ју­ћи да је Дра­га­на К. и Мар­ка Д. са­слу­шао над­ле­жни ис­тра­жни су­ди­ја, по­сле че­га им је од­ре­ђен при­твор.

Пре­ма не­зва­нич­ним са­зна­њи­ма, де­вој­ка З. Д. на­па­да­че је по­зна­ва­ла од ра­ни­је, а коб­ног да­на они су јој до­шли у по­се­ту.

– Дра­ган К. је, на­вод­но, био за­љу­бљен у жр­тву, код ко­је је са сво­јим дру­гом до­шао ка­ко би уго­во­рио са­ста­нак. Ме­ђу­тим, де­вој­ка га је, као и не­ко­ли­ко пу­та ра­ни­је, од­би­ла. То је раз­љу­ти­ло Дра­га­на ко­ји је ско­чио на де­вој­ку, по­це­пао јој одећу, а за­тим, на­ре­ђу­ју­ћи Мар­ку да чвр­сто др­жи не­срећ­ну де­вој­ку, по­чи­нио си­ло­ва­ње. Блуд­ни­че­ње над ма­ло­лет­ни­цом, ка­ко се про­це­њу­је, тра­ја­ло је око 30 ми­ну­та.

– На ово упу­ћу­ју ис­ка­зи ком­ши­ја ко­ји на­во­де да су Дра­ган и Мар­ко ви­ђе­ни ка­ко ула­зе у ку­ћу жр­тве, али и ка­ко из­ла­зе око сат вре­ме­на ка­сни­је – ка­же наш са­го­вор­ник.

По­ли­ци­ја на­ста­вља ис­тра­гу, ка­ко би се утвр­ди­ле све окол­но­сти под ко­ји­ма је из­вр­ше­но блуд­ни­че­ње над ма­ло­лет­ни­цом.

 


#   силовање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима