Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Возач крив за смрт сестара добио 9 година затвора

rssBookmark and Share

31.07.2013. Autor: Telegraf

Првостепеном пресудом Вишег суда у Прокупљу, Стеван Димић Дима (19) из Куршумлије осуђен је на девет година затвора због саобраћајне несреће у којој су страдале Тамара Милосављевић (16) из Ћуприје и њена сестра од тетке Ивана Милосављевић (19) из Куршумлије, а још три особе теже повређене.

Возач крив за смрт сестара добио 9 година затвора

Како је појашњено, суд је утврдио да је Димић, који је био возач, у тренутку несреће возио брзином од скоро 200 километара на сат и да је имао између 0,5 и 0,6 промила алкохола у крви.

Димић је средином августа 2011. године изазвао саобраћајну несрећу, када је услед неприлагођене брзине изгубио контролу над возилом марке БМW, прешао у супротну траку коловоза и слетео с пута на косину.

Том приликом се возило више пута окренуло и зауставило на крову. На лицу места настрадала је Тамара Милосављевић (16). Ивана Милосављевић (19) из Куршумлије је услед задобијених повреда преминула шест дана након несреће.

Том приликом повређени су и њена рођена сестра Јована (18), њихова сестра од тетке Катарина Маровић (18) из Београда и њихов друг Душан Јовановић ( 22) из Куршумлије, који су се такође налазили у колима.


#   возачи   Душан Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима