Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

За овакав покушај самоубиства сигурно нисте чули - предозирао се чоколадицама!

rssBookmark and Share

24.05.2016.

Лекари Ургентног центра у Лесковцу морали су да спасавају 30-годишњег мушкарца, који је за једно поподне појео 20 чоколада, канту крема и попио шест литара "кола-коле".

За овакав покушај самоубиства сигурно нисте чули - предозирао се чоколадицама!

Случај се догодио прошлог викенда, а лекари нису могли да потврде већ су само изразили сумњу да је младић овим необичним чином покушао да изврши самоубиство, преноси лесковачки портал "Југмедиа".

Пацијент је упао у хипергликемију, а лекари су морали да пронађу начин како да му стабилизују стање како не би пао у кому.

"Ствар је у томе да се од повишеног шећера у крви не умире баш тако лако. Најгоре што је могло да се догоди младићу је да падне у кому. А овакав случај до сада сигурно нисмо имали, покушавали се да се убијају тако што попију есенцију или гутањем веће дозе лекова за смирење, а ово је већ посебан случај", рекао је директор лесковачке Опште болнице Небојша Димитријевић.

Ипак, најбизарнији случај покушаја самоубиства у Лесковцу десио се само пре два месеца, када је мушкарац чак три пута дигао руку на себе у једном дану.

Он је, најпре, покушао да се отрује лековима, затим да се обеси, па како му ни то није успело, одлучио је да попије већу количину есенције.


#   Небојша Димитријевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима