Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заплењено 350 грама марихуане

rssBookmark and Share

28.05.2013. СР

Нишка полиција запленила је око 350 грама марихуане и привела је Стефана Н.(21), Немању М.(19) и Николу Л.(19) из Ниша због сумње да су неовалшћено производили и стављали у промет опојну дрогу док се за још једним лицем трага

Заплењено 350 грама марихуане

Три особе ухапшене због сумње да су производиле и продавале марихуану. Том приликом, нишка полиција запленила око 350 грама те опојне дроге.

Нишка полиција запленила је око 350 грама марихуане и привела је Стефана Н.(21), Немању М.(19) и Николу Л.(19) из Ниша због сумње да су неовалшћено производили и стављали у промет опојну дрогу док се за још једним лицем трага, саопштено је из Полицијске управе у том граду.

Сумња се да је Немања М. набавио извесну количину марихуане намењену нишком тражишту и да је уз посредовање Николе Л. продао једној особи из Ниша 0,80 грама те опојне дроге. У стану Немање М. полиција је пронашла још 6,90 грама истог наркотика, наводи се у саопштењу.

Како се наводи, полиција је код Стефана Н. пронашла још 346 грама марихуане и осумњиченима одредила меру задржавања до 48 сати.

По истеку мере задржавања, осумњичени ће бити приведени истражном судији, додаје се у саопштењу.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима