Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zaplenjeno 350 grama marihuane

rssBookmark and Share

28.05.2013. SR

Niška policija zaplenila je oko 350 grama marihuane i privela je Stefana N.(21), Nemanju M.(19) i Nikolu L.(19) iz Niša zbog sumnje da su neovalšćeno proizvodili i stavljali u promet opojnu drogu dok se za još jednim licem traga

Zaplenjeno 350 grama marihuane

Tri osobe uhapšene zbog sumnje da su proizvodile i prodavale marihuanu. Tom prilikom, niška policija zaplenila oko 350 grama te opojne droge.

Niška policija zaplenila je oko 350 grama marihuane i privela je Stefana N.(21), Nemanju M.(19) i Nikolu L.(19) iz Niša zbog sumnje da su neovalšćeno proizvodili i stavljali u promet opojnu drogu dok se za još jednim licem traga, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Sumnja se da je Nemanja M. nabavio izvesnu količinu marihuane namenjenu niškom tražištu i da je uz posredovanje Nikole L. prodao jednoj osobi iz Niša 0,80 grama te opojne droge. U stanu Nemanje M. policija je pronašla još 6,90 grama istog narkotika, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, policija je kod Stefana N. pronašla još 346 grama marihuane i osumnjičenima odredila meru zadržavanja do 48 sati.

Po isteku mere zadržavanja, osumnjičeni će biti privedeni istražnom sudiji, dodaje se u saopštenju.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima