Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због љубоморе ученица потегла нож и исекла дечку бутну артерију

rssBookmark and Share

11.03.2011. Извор: Блиц

Ученица трећег разреда нишке Угоститељско-туристичке школе Н. А. (17) из Ниша била је у емотивној вези са учеником из истог одељења Чедомиром М. (18) из Доње Врежине, којег је, како се сумња, 9. марта у учионици убола ножем лепезом у ногу, потврдила је за „Блиц“ директорка ове школе Љиљана Стојановић.

Због љубоморе ученица потегла нож и исекла дечку бутну артерију

НИШ -Повређени ученик је са повредом бутне артерије, опасном по живот оперисан на Хируршкој клиници где му је стање стабилизовано и није више критично.

- Инцидент се десио на малом одмору између шестог и седмог часа. Имамо у школи посебан тим за безбедност и заштиту ученика од насиља, сачињен од професора, који је до сада више пута реаговао превентивно и успео да спречи потенцијалне туче или инциденте, али нешто овако није се могло ни претпоставити управо зато што су деца била у емотивној вези.

Шта се тачно десило и због чега у овом тренутку се не може рећи. Никаквих наговештаја да ће се то десити није било. Када дође извештај полиције, предузећемо законске дисциплинске мере - каже директорка Стојановић.

Она каже да су чланови тима реаговали по протоколу и да је повређеном младићу одмах пружена адекватна помоћ.


#   школе
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима