Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog ljubomore učenica potegla nož i isekla dečku butnu arteriju

rssBookmark and Share

11.03.2011. Izvor: Blic

Učenica trećeg razreda niške Ugostiteljsko-turističke škole N. A. (17) iz Niša bila je u emotivnoj vezi sa učenikom iz istog odeljenja Čedomirom M. (18) iz Donje Vrežine, kojeg je, kako se sumnja, 9. marta u učionici ubola nožem lepezom u nogu, potvrdila je za „Blic“ direktorka ove škole Ljiljana Stojanović.

Zbog ljubomore učenica potegla nož i isekla dečku butnu arteriju

NIŠ -Povređeni učenik je sa povredom butne arterije, opasnom po život operisan na Hirurškoj klinici gde mu je stanje stabilizovano i nije više kritično.

- Incident se desio na malom odmoru između šestog i sedmog časa. Imamo u školi poseban tim za bezbednost i zaštitu učenika od nasilja, sačinjen od profesora, koji je do sada više puta reagovao preventivno i uspeo da spreči potencijalne tuče ili incidente, ali nešto ovako nije se moglo ni pretpostaviti upravo zato što su deca bila u emotivnoj vezi.

Šta se tačno desilo i zbog čega u ovom trenutku se ne može reći. Nikakvih nagoveštaja da će se to desiti nije bilo. Kada dođe izveštaj policije, preduzećemo zakonske disciplinske mere - kaže direktorka Stojanović.

Ona kaže da su članovi tima reagovali po protokolu i da je povređenom mladiću odmah pružena adekvatna pomoć.


#   škole
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima