Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Киша прекинула програм свечаног отворања манифестације „Дани шљиве“ у Блацу

rssBookmark and Share

Блаце 20.08.2016. Горица Шеговић, Топличке вести

У Блацу је синоћ свечано отворена 14. по реду привредно – туристичка манифестација Дани шљиве – Блаце 2016. Манифестацију је свечано отворио Предраг Микић, саветник председника Републике Србије Томислава Николића.

Киша прекинула програм свечаног отворања манифестације „Дани шљиве“ у Блацу

Отварајући манифестацију Микић је присутне поздравио у име председника Републике Србије Томислава Николића, који из оправданих разлога није могао да дође, пожелевши успешне Дане шљиве и родну годину.

Пред сам чин свечаног отварања оркестар Бојана Крстића из Владичиног Хана одсвирао је химну манифестације „Знаш ли драга ону шљиву ранку“, здравицу је говорио Раде Лазаревић а присутне је поздравио и председник општине Блаце Зоран Јозић.

-Блаце се поноси шљивом, шљивовицом, младим људима, студентима. Поноси се са чињеницом да има два и по милиона засађених стабала шљива и шљиву најбољег квалитета у свету, рекао је између осталог у синоћњем обраћању председник општине Блаце Зоран Јозић.

Присутне је синоћ поздравио и амбассадор Палестине у Србији, Мохамед Набхан, који је пренео поздраве од свих Палестинаца који гаје велику љубав према Србији.

Након свечаног отварања манифестације концерт је имао трубачки оркестар Бојана Крстића и Габијела Пејчев, након чега је због јаког пљуска прекинут програм.


#   Блаце   Томислав Николић   киша   председник општине     Зоран Јозић   Дани шљиве 2016  
@predsednikrs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима