Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Министарство здравља: Комисија је мишљења да није било пропуста у случају лечења доктора Лазића

rssBookmark and Share

Ниш 30.06.2020. РТС, Јужна Србија Инфо

Министарство здравља саопштило је да је у Клиничком центру Ниш извршен ванредни инспекцијски надзор по пријави ћерке доктора Миодрага Лазића. Комисија је мишљења да у случају лечења доктора Лазића није било пропуста, наводи Министарство здравља, након што је његова ћерка поднела пријаву због наводних неправилности и пропуста у лечењу њеног оца.

ПУ Ниш: wikipedia.org
ПУ Ниш: wikipedia.org

Клиничком центру је наложено да организује и изврши ванредну проверу квалитета стручног рада здравствених радника који су учествовали у лечењу др Миодрага Лазића.

Провера је извршена и комисија је мишљења да у случају лечења доктора Лазића није било пропуста, наводи се у одговору Министарства здравља на питање РТС-а да ли је извршена контрола.

Поред тога, наложена је и ванредна спољна провера квалитета стручног рада.

Поједини медији објавили су да је ћерка доктора Лазића, Нина Вујошевић, поднела пријаву због наводних неправилности и пропуста у лечењу њеног оца у Клиничком центру Ниш.

Доктор Миодраг Лазић, директор Ургентног центра у Нишу и ратни хирург, преминуо је од последица коронавируса 14. априла у Клиничком центру у Нишу.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   инспекција   смрт   Министарство здравља   Миодраг Лазић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима