Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наредне године значајна улагања у војне болнице

rssBookmark and Share

05.12.2015. Бета

Министар одбране Братислав Гашић изјавио је данас у Нишу да годинама уназад није било улагања у војно здравство, да се налазило на маргинама, али да се то стање сада мења, јер почињу значајна улагања.

Наредне године значајна улагања у војне болнице

"Почињемо значајна средства да улажемо у војне болнице како би обезбедили што боље услове за лечење како војних, тако и цивилних осигураника", изјавио је Гашић у Нишу.

Он је казао да очекује 2016. године значајна инфраструктурна улагања у нишку Војну болницу. Већ у јануару, додао је он, очекујемо долазак новог скенера у ту здравствену установу.

Гашић је у нишкој Војној болници са председником Клуба привредника Ниша Драганом Милошевић потписао споразум о сарадњи и присуствовао предаји савремеменог ЕКГ апарата који је обезбедио Клуб привредника.

Министар одбране је најавио да ће Клуб привредника Ниша у јануару донирати Војној болници комплетан видео надзор и најсавременији ултразвучни апарат. Милошевић је рекао да донација ЕКГ апарата, представља прву у низу донација Клуба привредника Војној болници.


#   Братислав Гашић   здравство   Војна болница Ниш   министар   Министарство одбране   видео надзор   Драган Милошевић   Клуб привредника
@mo_i_vs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима