Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Погледајте снимак пребијања Андреја Вучића

Bookmark and Share

29.09.2014. Блиц

Ексклузивно: Погледајте снимак пребијања Андреја Вучића

Погледајте снимак пребијања Андреја Вучића

Припадници нишке Жандармерије претукли су јуче Андреја Вучића, брата премијера, и двојицу мушкараца из његовог обезбеђења.

Поред брата премијера Вучића, нишка Жандармерија је претукла и Предрага Малог, брата градоначелника Београда Синише Малог. Мали се налазио у друштву Андреја Вучића.

Инцидент се догодио око поднева на раскрсници улица Светозара Марковића и Бирчанинове у близини Славије. Према незваничним сазнањима", њих је покушала да легитимише Жандармерија која је блокирала тај део града због Параде поноса. На почетку снимка, који је направила Телевизија Н1, види се како се група жандарма из Ниша залеће ка Вучићу и његовом обезбеђењу, сабија их у зграду и удара пендрецима по глави и леђима.

Један од припадника обезбеђења покушава да заштити Андреја Вучића, гурајући га низ улицу Светозара Марковића. Неколико секунди касније, група жандарма се поново залеће ка њима, уз повике: "Лези доле“.

Припадници нишке Жандармерије потом Андреја Вучића ударају пендреком по леђима, који уз врисак пада на земљу.

У наставку снимка, припадник Вучићевог обезбеђења окрвављене главе телефонира, док други покушава да млађег Вучића пресавијеног од болова склони са улице. У последњим секундама снимка види се и четврти мушкарац који лежи на улици.

Премијер је јуче изјавио да су његовог брата напалил припадници Жандармерије, али да су се извинили.

- Дошло је до неког прекорачења овлашћења, ти људи који су то учинили су се извинили. Нећемо приватно гонити било кога. Ово је тежак дан за моју породицу - рекао је Вучић.

Премијер је додао да је његов брат "храбар" и да је добро поднео то. Он је поменуо и да разуме зашто су "момци из Жандармерије били нервозни, пошто су тај дан радили нешто што им се није радило". Вучић је рекао да се њему лично извинио и командант Жандармерије Миленко Божовић.


#   туча   жандармерија   Александар Вучић   Миленко Божовић   Геј парада   Андреј Вучић
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима