Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pogledajte snimak prebijanja Andreja Vučića

Bookmark and Share

29.09.2014. Blic

Ekskluzivno: Pogledajte snimak prebijanja Andreja Vučića

Pogledajte snimak prebijanja Andreja Vučića

Pripadnici niške Žandarmerije pretukli su juče Andreja Vučića, brata premijera, i dvojicu muškaraca iz njegovog obezbeđenja.

Pored brata premijera Vučića, niška Žandarmerija je pretukla i Predraga Malog, brata gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Mali se nalazio u društvu Andreja Vučića.

Incident se dogodio oko podneva na raskrsnici ulica Svetozara Markovića i Birčaninove u blizini Slavije. Prema nezvaničnim saznanjima", njih je pokušala da legitimiše Žandarmerija koja je blokirala taj deo grada zbog Parade ponosa. Na početku snimka, koji je napravila Televizija N1, vidi se kako se grupa žandarma iz Niša zaleće ka Vučiću i njegovom obezbeđenju, sabija ih u zgradu i udara pendrecima po glavi i leđima.

Jedan od pripadnika obezbeđenja pokušava da zaštiti Andreja Vučića, gurajući ga niz ulicu Svetozara Markovića. Nekoliko sekundi kasnije, grupa žandarma se ponovo zaleće ka njima, uz povike: "Lezi dole“.

Pripadnici niške Žandarmerije potom Andreja Vučića udaraju pendrekom po leđima, koji uz vrisak pada na zemlju.

U nastavku snimka, pripadnik Vučićevog obezbeđenja okrvavljene glave telefonira, dok drugi pokušava da mlađeg Vučića presavijenog od bolova skloni sa ulice. U poslednjim sekundama snimka vidi se i četvrti muškarac koji leži na ulici.

Premijer je juče izjavio da su njegovog brata napalil pripadnici Žandarmerije, ali da su se izvinili.

- Došlo je do nekog prekoračenja ovlašćenja, ti ljudi koji su to učinili su se izvinili. Nećemo privatno goniti bilo koga. Ovo je težak dan za moju porodicu - rekao je Vučić.

Premijer je dodao da je njegov brat "hrabar" i da je dobro podneo to. On je pomenuo i da razume zašto su "momci iz Žandarmerije bili nervozni, pošto su taj dan radili nešto što im se nije radilo". Vučić je rekao da se njemu lično izvinio i komandant Žandarmerije Milenko Božović.


#   tuča   žandarmerija   Aleksandar Vučić   Milenko Božović   Gej parada   Andrej Vučić
@avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima