Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицијски сат од 17 до пет сати ујутру

rssBookmark and Share

Ниш 21.03.2020. Јужна Србија Инфо

Због ширења заразе, председник Александар Вучић је на конференцији за новинаре рекао да ће предложити да се забрана кретања продужи од 17 часова до пет часова ујутуру. У Србији је до сада укупно 171 оболела особа од коронавируса (22 нова случаја).

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Обустављен је јавни градски превоз на територији Србије. Одлука ступа на снагу од 20 часова, и не односи се на такси превоз, путничка возила и превоз за запослене.

"Радимо на производњи дезинфекционих средстава и маски унутар земље. Од среде, четвртка у свима апотекама широм Србије биће хируршких маски а много и епидемиолошких. Данас је велики дан кад стиже кинеска помоћ. Авион ће се вратити у Кину по још један такав товар", рекао председник Вучић.

Додаје да је набавка респиратора велика ствар.

Ниш

Налаже се затварање свих тржних центара на територији Града Ниша у суботу 21.03.2020. године, од 20 часова и дозвољен је рад само продавницама хране, продавницама средстава за личну хигијену, апотека, стоматолошких и лекарских ординација у оквиру тржних центара у којима се налазе.

Налаже се свим произвођачима и продавцима хлеба да у продајним објектима у којима се врши шалтерска продаја, запослени морају имати заштитну маску и заштитне рукавице, а у објектима где купац сам узима хлеб са полице, исти мора бити упакован.
 


#   Ниш   Александар Вучић   ванредно стање   Коронавирус   полицијски час
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима