Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

50 одбора ДС-а на "провери"

rssBookmark and Share

13.06.2012. Јована Савић, Алексинац.Нет

Све време док трају консултације о саставу нове Владе Републике Србије, део руководства Демократске странке анализира могуће разлоге због којих је Борис Тадић изгубио председничке изборе. На једном од састанака ИО ДС-а донета је одлука да се провери рад појединих одбора, али и да се поједини одбори распусте.

50 одбора ДС-а на

Одбори који су остварили најлошије резултате ће бити распуштени и у њима уведене привремене мере на основу статутарног овлашћена Извршног одбора ДС-а.

Један од одбора Демократске странке који је остварио најлошије резултате на председничким изборима у Србији, јесте и одбор алексиначког ДС-а.

То је био и повод интервјуа који је Марко Ђуришић, председник ИО Дс-а, дао за најпосећенији алексиначки портал Алексинац.Нет.

По рецима Марка Ђуришића, Извршни одбор ДС-а ће у складу са својим статутарним овлашћењима анализирати рад 50 одбора, са циљем да се њихов рад унапреди.

Комплетан интервју мозете наци на сајту: http://www.aleksinac.net/vesti/politika/intervju-sa-markom-durisicem-u-vezi-lokalne-koalicije-u-aleksincu.html


#   Марко Ђуришић   привремене мере   Извршни одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима