Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

50 odbora DS-a na "proveri"

rssBookmark and Share

13.06.2012. Jovana Savić, Aleksinac.Net

Sve vreme dok traju konsultacije o sastavu nove Vlade Republike Srbije, deo rukovodstva Demokratske stranke analizira moguće razloge zbog kojih je Boris Tadić izgubio predsedničke izbore. Na jednom od sastanaka IO DS-a doneta je odluka da se proveri rad pojedinih odbora, ali i da se pojedini odbori raspuste.

50 odbora DS-a na

Odbori koji su ostvarili najlošije rezultate će biti raspušteni i u njima uvedene privremene mere na osnovu statutarnog ovlašćena Izvršnog odbora DS-a.

Jedan od odbora Demokratske stranke koji je ostvario najlošije rezultate na predsedničkim izborima u Srbiji, jeste i odbor aleksinačkog DS-a.

To je bio i povod intervjua koji je Marko Đurišić, predsednik IO Ds-a, dao za najposećeniji aleksinački portal Aleksinac.Net.

Po recima Marka Đurišića, Izvršni odbor DS-a će u skladu sa svojim statutarnim ovlašćenjima analizirati rad 50 odbora, sa ciljem da se njihov rad unapredi.

Kompletan intervju mozete naci na sajtu: http://www.aleksinac.net/vesti/politika/intervju-sa-markom-durisicem-u-vezi-lokalne-koalicije-u-aleksincu.html


#   Marko Đurišić   privremene mere   Izvršni odbor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima