Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Биће реконструкције власти у Нишу"

rssBookmark and Share

24.10.2014. Танјуг

Биће реконструкције градске власти и градски већник Предраг Савић, који је поднео оставку у Градском већу, није једини који ће бити замењен у том органу, рекао је градоначелник Ниша Зоран Перишић.

"Биће реконструкције власти у Нишу"

"Потребно је да у Градском већу буду они који ће бити присутнији и који ће са више енергије радити на решавању градских проблема", казао је Перишић на конференцији за новинаре.

После персоналних промена у Градском већу, Перишић је рекао да ће бити учињена и прерасподела задужења чланова тог органа.

Циљ те реконструкције и персоналних промена у Градском већу је ефикаснији рад и функционалнија градска власт, казао је Перишић који је и председник Градског одбора Српске напредне странке(СНС) у Нишу.

Перишић није коментарисао искључење заменика градоначелника Љубивоја Славковића из чланства СНС на Извршном одбору те странке и да ли ће доћи до његове смене са места заменика градоначелника.

Владајућу већину у Нишу чине СНС и социјалисти који имају подршку још неких одборничких група у Скупштини града. Ранији коалициони партнер, Уједињени региони Србије, није више члан те коалиционе већине.


#   СНС   Љубивоје Славковић   Зоран Перишић   Предраг Савић   градска власт
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима