Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бошковић и Јовановић: Одлуку одборника о предаји аеродрома "оборићемо" на суду?!

rssBookmark and Share

Ниш 22.06.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Милош Бошковић бивши посланик "Доста је било" и Младен Јовановић из Националне коалиције за децентрализацију, обојица представници протеста испред Иницијативе "Не дамо нишки аеродром", најавили су данас, након одлуке нишких одборника да подрже одлуку Градског већа о ступању Аеродрома држави, да ће решење тражити на суду.

Бошковић и Јовановић: Одлуку одборника о предаји аеродрома "оборићемо" на суду?!

Бошковић и Јовановић, иако сами нису одборници у нишком парламенту, указују на "нерегуларност" целог поступка, указујући по њима на многе неправилности око заказивања саме седнице пре свега, као и то да ће због тога градска власт сносити моралне, политичке и кривичне консеквенце, ако се тако утврди.

Према њиховим речима, основ за покретње управног поступка постоји, јер седница није сазвана у складу са пословником и не може бити наставак 24. седнице СГ Ниша, која је била заказана за 10. април, "а законски рок за наставак неке седнице је 15 дана, тако је термин "пробијен за два и по месеца", сагласни су.

"Имамо све елемете за рушење овакве одлуке и свакако нећемо овде стати", истако је Јовановић.


#   Ниш   Влада Републике Србије   Скупштина града Ниша   градска власт   Доста је било   Национална коалиција за децентрализацију   Младен Јовановић   Милош Бошковић   Не дамо нишки аеродром
@Vlada_SR @DostaJeBilo @decentralizuj @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима