Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Говорници на протесту у Нишу поновили своје ставове око нишког аеродрома

rssBookmark and Share

Ниш 25.04.2018. М.М. Јужна Србија Инфо

Између 1.500 и 2.000 грађана, протестом на Тргу краља Милана подржало је говорнике који су поновили свој став да аеродром "Константин Велики" треба да остане у "власништву" Нишлија.

Фото: Е.М. Кацуљ
Фото: Е.М. Кацуљ

На данашњем скупу су говорили, професорка Филозофског факултета Татјана Пауновић, бивши посланик покрета "Доста је било" Милош Бошковић, Младен Јовановић из Коалиције за националну децентрализацију и Растислав Динић, доктор филозофије из Удруженог покрета слободних станара (УПСС).

Такође на Тргу краља Милана, окупљенима су се придружили и поједини бивши функционери и садашњи лидери опозиционих странака, Борко Стефановић, Саша Јанковић, Зоран Живковић, Милан Лапчевић, Горан Ћирић.

Процена полиције је, да се на Тргу краља Милана данас касно поподне, окупило око 1.500 грађана.

Да подсетимо, Иницијатива "Не дамо нишки аеродром", организатор је протеста грађана, због одлуке Градског већа да уступи нишки аеродром на управљање држави.

Седница СГ Ниша на којој би одборници требало да одлуче о судбини аеродрома "Константин Велики", требало би да се одржи после првомајских празника.


#   Ниш   Цар Константин Велики   Саша Јанковић   Влада Републике Србије   протест   Борислав Борко Стефановић   аеродром   Милан Лапчевић   Зоран Живковић (политичар)   Горан Ћирић   Доста је било   Младен Јовановић   Милош Бошковић   Удружени покрет слободних станара УПСС   Зоран Живковић
@Vlada_SR @BorkoStef @ZoranDirektno @DostaJeBilo @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима