Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Govornici na protestu u Nišu ponovili svoje stavove oko niškog aerodroma

rssBookmark and Share

Niš 25.04.2018. M.M. Južna Srbija Info

Između 1.500 i 2.000 građana, protestom na Trgu kralja Milana podržalo je govornike koji su ponovili svoj stav da aerodrom "Konstantin Veliki" treba da ostane u "vlasništvu" Nišlija.

Foto: E.M. Kaculj
Foto: E.M. Kaculj

Na današnjem skupu su govorili, profesorka Filozofskog fakulteta Tatjana Paunović, bivši poslanik pokreta "Dosta je bilo" Miloš Bošković, Mladen Jovanović iz Koalicije za nacionalnu decentralizaciju i Rastislav Dinić, doktor filozofije iz Udruženog pokreta slobodnih stanara (UPSS).

Takođe na Trgu kralja Milana, okupljenima su se pridružili i pojedini bivši funkcioneri i sadašnji lideri opozicionih stranaka, Borko Stefanović, Saša Janković, Zoran Živković, Milan Lapčević, Goran Ćirić.

Procena policije je, da se na Trgu kralja Milana danas kasno popodne, okupilo oko 1.500 građana.

Da podsetimo, Inicijativa "Ne damo niški aerodrom", organizator je protesta građana, zbog odluke Gradskog veća da ustupi niški aerodrom na upravljanje državi.

Sednica SG Niša na kojoj bi odbornici trebalo da odluče o sudbini aerodroma "Konstantin Veliki", trebalo bi da se održi posle prvomajskih praznika.


#   Niš   Car Konstantin Veliki   Saša Janković   Vlada Republike Srbije   protest   Borislav Borko Stefanović   aerodrom   Milan Lapčević   Zoran Živković (političar)   Goran Ćirić   Dosta je bilo   Mladen Jovanović   Miloš Bošković   Udruženi pokret slobodnih stanara UPSS   Zoran Živković
@Vlada_SR @BorkoStef @ZoranDirektno @DostaJeBilo @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima