Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чланице СНС Нишавског округа: Докле ће држава да толерише насиље над женама и насртаје на политичке неистомишљенике?

rssBookmark and Share

Ниш 04.04.2019. Јужна Србија Инфо

Чланица Главног одбора СНС и начелница Нишавског упраног округа Драгана Сотировски одала је признање женама запосленим у Скупштини Града Београда, које су се одупрле фашистичком нападу Бошка Обрадовића и осујетиле план његових следбеника да блокирају зграду „Старог двора“.

Фото: Њ.П. јужна Србија
Фото: Њ.П. јужна Србија

Саопштење преносимо у целости.

Поводом обрачуна представника „Савеза за Србију“ са женама из Скупштине града Београда, које су осујетиле њихов напад и покушај да блокирају „Стари двор“, на хитној конференцији за новинаре огласиле су се чланице Српске напредне странке из Ниша и Нишавског округа.

„Жене из Српске напредне странке су свом снагом уз нашег председника Александра Вучића, да истраје у напорима да нашу државу изведе на прави пут“, поручила је Драгана Сотировски, закључивши да немили догађаји показују да „Савез за Србију“ насиљем, пре свега оним према женама, покушава да дође на власт и оправда новац њихових страних финансијера.

Чланица Главног одбора СНС и народна посланица Јелена Жарић Ковачевић осудила насиље Бошка Обрадовића према женама, које и пре данашњег покушаја фашистичког упада има дугу историју, почевши од напада на чланицу Републичке изборне комисије и напада на новинарке које су радиле свој посао, преко упада у кабинет Председнице Народне скупштине, до последњих упада са моторном тестером у РТС и покушаја упада у зграду Председништва Србије.

У име Уније жена ГрО СНС Ниш, Сања Милијић Милојковић рекла је да „Савез за Србију“ нема никакав политички програм, због чега њихови лидери прибегавају насиљу, што показује да су и они свесни да ће изгубити сваке изборе, јер грађани гласају за политику Александра Вучића.

Др Мирјана Миладиновић, неуропсихијатар и одборница Српске напредне странке у Скупштини Града Ниша, запитала се какав је то психолошки профил људи који се налазе на улицама и нападају, како политичке неистомишљенике, тако и новинаре и људе који нису политички орјентисани.

„Ови људи, очигледно, имају велики страх, који је преовладао у њима и који изазива бес у њиховом понашању, а само показује њихову слабост“, изјавила је др Миладиновић.

Жене из Српске напредне странке послале су са данашње конференције снашну поруку подршке председнику Александру Вучићу да истраје у борби за пристојну, модерну, бољу и јаку Србију.

ВИДЕО: Акорд Медиа - Јужна Србија Инфо


#   Ниш   СНС   Драгана Сотировски   Јужна Србија Инфо   Бошко Обрадовић   насиље над женама   Јелена Жарић Ковачевић   Савез за Србију
@sns_srbija #GradonacelnicaN @juznasrbija @SavezZaSRB @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима