Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Не стишава се реакција опозиције: ДС подсећа да је СНС на власти више од четири године

rssBookmark and Share

16.10.2016. Јужна Србија Инфо

Након отворене критике на јавном месту премијера Александра Вучића упућене градоначелнику Ниша Дарку Булатовићу, реакције у нишкој јавности не престају, стоји између осталог у саопштењу ГрО Демократске странке у Нишу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Саопштење преносимо у целости..

Премијер је у оштром тону нагласио да су “жути“ и претходне власти направиле велики дефицит (мањак) у градском буџету од 50 милиона евра, што је озбиљна цифра и за државу Србију.

Демократска странка подсећа премијера да је Напредна странка на власти од 2012-те године и да је преходни градоначелник Зоран Перишић био изабран из редова те исте странке и тог истог председника странке Александра Вучића.

У претходне четири године, колико су управљали градом, нешто су урадили или нису, али је сигурно да су дали свој допринос овако великом дефициту у градском буџету.

Како премијер воли да шета и да у непосредном контакту са грађанима Ниша чује шта они мисле, нишке демократе предлажу премијеру да обиђе новинара који штрајкује глађу у центру града и да чује какав је статус новинара данас у Србији и како човек преживљава месец са минималном зарадом од 22.300 динара.


#   ДС   буџет   Александар Вучић   Зоран Перишић   градска власт
@demokrate @avucic @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима