Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС у Нишу позива све на митинг у Крагујевцу 30. маја

rssBookmark and Share

29.05.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

У Демократској странци у Нишу кажу да оцењују рад градске власти оценом нула.
Позивају све, без обзира на партијску припадност, на митинг у Крагујевцу, 30. маја.

Прес конференција Демократске странке у Нишу, Фото: Јужна Србија Инфо
Прес конференција Демократске странке у Нишу, Фото: Јужна Србија Инфо


У Демократској странци у Нишу кажу да Србија све више тоне, и да су неопходне промене. У Нишу никада није било горе, кажу нишке демократе, али ни у осталим градовима није боља ситуација, кажу у ДС-у.

-    У Србији је у овом тренутку примарно осећање страх. Мислим да су многи људи уплашени из разноразних разлога. Мислим да је важно разбити тај страх. Потврда за такво стање је и однос локалне власти и људи из Ниша, који би требало да одлучују о будућности овог града, и који исказују страх према својим политичким странкама или својим лидерима, рекао је Горан Ћирић, председник Извршног одбора Демократске странке.
-    Оцена градске власти за претходне три и по године је нула. Прилика да се подигне глас против смањења плата и пензија, против безидејног вођења града, јесте Крагујевац, 30. мај. Позивамо све грађане Ниша, без обзира на страначку припадност, да крену са нама. Могу да се пријаве, од 14 до 20 сати у просторијама странке и да крену са нама у Крагујевац, да подигнемо глас, каже Миодраг Станковић, председник Градског одбора Демократске странке у Нишу.

У ДС-у су такође најавили и да ће 10. јуна представити програмску платформу Градског одбора Демократске странке у Нишу.


#   Горан Ћирић   Миодраг Станковић
@Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима