Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС у Нишу захтева смену одговорних због ВД стања у граду

rssBookmark and Share

25.01.2017. Јужна Србија Инфо

Нова стара градска власт у Нишу, оличена у СНС и њеним коалиционим партнерима наставља са понижавањем грађана и грађанки Ниша. И док их са ТВ бомбардују информацијама да никада нису боље живели и да бољи живот само што није, локална власт никако да изађе из ВД стања.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Градска топлана још увек има директора који је у статусу ВД, и то стање директора Градске топлане нас из године у годину доводи до све већих проблема, док се Градска власт оглушује о све позиве и стално мења цену грејања, али увек на више, иако цене енергената на основу којих се и формира цена грејања не иду на више. Градска власт никако да распише конкурс за избор директора Топлане, јер вероватно одговара такво ВД стање. А грађани Ниша плаћају и до 2,5 пута скупље грејање у односу на Београђане, иако имају далеко мања примања од њих. 

ДС изражава потпуну подршку Удружењу станара које се дуго већ бори против неспособних руководиоца који обмањују суграђане, и позива руководство Града и Топлане да заиста почну да раде посао за који су плаћени. Руководство Града да брине о интересима грађана који их плаћају, а Топлана да ионако осиромашеним Нишлијама не узима више из џепова како би покрили своју неспособност. Грејање може и мора да буде јефтиније и грађани не треба за то да се боре по хладном времену на улици, већ је то њихово право о коме локална Градска власт треба да води рачуна. 

Очигледно власт је задовољна собом а грађани и њихови проблеми их не интересују. Они телефоном, из топлих канцеларија у програму ТВ бране неспособно руководство и оптужују медије за кампању против Топлане?! Господо, медији су ту да информишу грађане о свему што је од значаја за њих, а цена грејања у ово хладно време је од изузетног значаја. А бољи живот неће скоро (нема га више ни на ТВ).

 


#   ДС   Градска топлана ЈКП   смена   градска власт   хладно време   цена грејања   одговорност
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима