Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS u Nišu zahteva smenu odgovornih zbog VD stanja u gradu

rssBookmark and Share

25.01.2017. Južna Srbija Info

Nova stara gradska vlast u Nišu, oličena u SNS i njenim koalicionim partnerima nastavlja sa ponižavanjem građana i građanki Niša. I dok ih sa TV bombarduju informacijama da nikada nisu bolje živeli i da bolji život samo što nije, lokalna vlast nikako da izađe iz VD stanja.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Gradska toplana još uvek ima direktora koji je u statusu VD, i to stanje direktora Gradske toplane nas iz godine u godinu dovodi do sve većih problema, dok se Gradska vlast oglušuje o sve pozive i stalno menja cenu grejanja, ali uvek na više, iako cene energenata na osnovu kojih se i formira cena grejanja ne idu na više. Gradska vlast nikako da raspiše konkurs za izbor direktora Toplane, jer verovatno odgovara takvo VD stanje. A građani Niša plaćaju i do 2,5 puta skuplje grejanje u odnosu na Beograđane, iako imaju daleko manja primanja od njih. 

DS izražava potpunu podršku Udruženju stanara koje se dugo već bori protiv nesposobnih rukovodioca koji obmanjuju sugrađane, i poziva rukovodstvo Grada i Toplane da zaista počnu da rade posao za koji su plaćeni. Rukovodstvo Grada da brine o interesima građana koji ih plaćaju, a Toplana da ionako osiromašenim Nišlijama ne uzima više iz džepova kako bi pokrili svoju nesposobnost. Grejanje može i mora da bude jeftinije i građani ne treba za to da se bore po hladnom vremenu na ulici, već je to njihovo pravo o kome lokalna Gradska vlast treba da vodi računa. 

Očigledno vlast je zadovoljna sobom a građani i njihovi problemi ih ne interesuju. Oni telefonom, iz toplih kancelarija u programu TV brane nesposobno rukovodstvo i optužuju medije za kampanju protiv Toplane?! Gospodo, mediji su tu da informišu građane o svemu što je od značaja za njih, a cena grejanja u ovo hladno vreme je od izuzetnog značaja. A bolji život neće skoro (nema ga više ni na TV).

 


#   DS   Gradska toplana JKP   smena   gradska vlast   hladno vreme   cena grejanja   odgovornost
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima