Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС: Власт удомила 600 чланова и симпатизера СНС

rssBookmark and Share

Лесковац 26.11.2014. Југмедиа, Јужна Србија Инфо

Повереник ДС Саша Стојановић оптужио је данас локалне власти да су удомиле 600 чланова и симпатизера СНС-а и тако број запослених у градским управама увећале са 1200 на 1800.

ДС: Власт удомила 600 чланова и симпатизера СНС

„И то упркос законској забрани запошљавања у јавном сектору, па ће ту цену сада морати да плате пензионери, просветни радници, лекари, полицајци, судије и многи други који су заиста потребни овом друштву“, рекао је Стојанвић на конференцији за новинаре.

Он је критиковао и „неспособност“ градских власти да наплате огроман порез на приход од имовине, „који је сама крвнички одрапила“, због чега се ради ребаланс буџета

„Ова неспособна власт јуче је донела одлуку да смањи субвенције за 17,3 милиона динара, а што је једнако расипнички потрошеним парама само за гориво и кафанске рачуне у 2013. години“, казао је.

Повереник Стојановић најавио је да ће одборници ДС на наредној седници Скупштине града тражити објашњења у вези са путним трошковима у земљи и иностранству, трошковима за репрезнетацију, а тражиће и разјашњење како је потрошено 17,6 милиона динара на име админстративних трошкова.


#   Лесковац   ДС   субвенције   Саша Стојановић
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима