Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пајтићу, ово није демократија

rssBookmark and Share

Лесковац 23.09.2014. Курир

Марко Младеновић, члан ДС из Грделице, оштро је критиковао председника те странке Бојана Пајтића због одлуке да распусти њихов одбор у Лесковцу и на место повереника постави писца Сашу Стојановића Чарлија.

Пајтићу, ово није демократија

Такође, Пајтићу и председнику ИО странке Горану Ћирићу замерио је што су распустили одбор у Лесковцу а да га нису ни посетили.

- Бојане Пајтићу, ово није демократија. Демократија су избори, тако си преузео странку - написао је Младеновић на свом Твитер профилу реагујући на вест о постављању Стојановића за повереника ДС у Лесковцу.

Данас сам чекао повереника Чаплина да дође у странку, али га није било, је л‘ зна можда где је странка - написао је он.

Иначе, овоме је претходио Младеновићев кратак курс демократије:
- Господо демократе, избори су основни постулат демократије, а не увођење повереништва у одборима који нису подржали Пајтића.

Подсетимо, како је Курир јуче писао, Пајтић је прошлог петка кренуо у процес промене повереника које је у одборима широм Србије поставио Драган Ђилас. То чини јер је свестан да у ДС још увек постоји много струја, да је већи део чланства незадовољан, али и због страха да би, уколико би изгубио позицију војвођанског премијера, лако могао да остане и без места председника странке, па зато жели да на важним местима унутар ДС има своје људе.

И Јешић твитује
ТОМА ОДГОВОРНИЈИ ОД ТАДИЋА

Да демократе воле да на друштвеним мрежама прозивају садашње, али и бивше партијске колеге, редовно доказује и Горан Јешић. Он је на Твитеру прозвао бившег председника странке, али и државе Бориса Тадића.
- А што се избора тиче, БоТадић не би победио Тому ни на мотору. И што се мене тиче, ту и нема неке разлике - написао је Јешић.

 


#   Лесковац   ДС   Драган Ђилас   Марко Младеновић   Бојан Пајтић   Саша Стојановић
@demokrate @PajticBojan @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима