Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Екслузивно: СНС и ДСС формирају власт

rssBookmark and Share

Куршумлија 01.05.2012. Аutor : S.R |

На улицама Куршумлије су видљиви трагови предизборног наметања кроз прелепљивања и цепања плаката политичких противника, па и прелепљивања билборда.

Екслузивно: СНС и ДСС формирају власт

Како предизборна трка одмиче, рат између активиста политичких странака се разбуктава, па сцене као што су шкрипа гума, брзо истрчавање младића из њих, цепање плаката, лепљење њиховог материјала, које се сваке ноћи виђају на улицама Куршумлије подсећају на сукобе Делија и Гробара, а не на подмлатке партија у кампањи.

Све стране користе мердевине, четке и фарбе како би се оскрнавили противнички билборди.

Највише плаката на улицама Куршумлије има од стране Демократа и Српске напредне странке.

Плакати се лепе где год се активистима политичких партија учини згодно.

Актуелна председницa општине Весна Јаковљевић (ДС) редовно обилази мештане околних села са којима разговара о проблемима које имају , она је уверена да ће убедљиво победити на предстојећим изборима 6. маја како би како каже завршила започете пројекте и инвестиције.

Радован Раичевић (СНС) који газдује предузећем АД Планинка уверен у своју победу најављује да ће по доласку на власт у Куршумлији испитати све незаконите приватизације у овом граду и одузети сву незаконито стечену имовину , он обећава отварање нових радних места и бригу о младима како по завршетку школе неби напустали Куршумлију и одлазили пут већих градова.

И Демократска странка Србије је већ кренула у озбиљну кампању за локалне изборе.

Они очекују најмање пет одборничких места.

На првом месту изборне листе налази се председница ОО ДСС др Уранија Петровић.

Како портал ''Јужна Србија'' сазнаје од добро обавештеног извора након избора ДСС у Куршумлији иде у коалицију са СНС.

Тако ће, како каже наш добро обавештени инсајдер, актуелна директорка Дома здравља у Куршумлији Љиљана Арсенијевић, која је дугогодишњи члан и одборник Демократске странке која је на том месту и поставила бити смењена,а на њено месту ће бити постављена др Уранија Петровић која је ту функцију већ обављала.

Иначе, у дому здравља је запошљен и супруг садашње директорке Томислав Арсенијевић.

Према сазнањима портала ''Јужна Србија''  преговори између ДСС и СНС у Куршумлији око формирања власти су већ почели , али из ниједне странке то нису желели званично да нам потврде али ни демантују, уз образложење да ће све рећи након избора 6. маја.

 

Коментара: 0


#   Куршумлија   ДС   СНС   Уранија Петровић   ДСС   избори   Весна Јаковљевић   избори 2012   Радован Раичевић   Љиљана Арсенијевић
@demokrate @sns_srbija @dsscentar @


 


[ Додај коментар ]