Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Главни одбор СНС данас о најважнијим темама у земљи

Bookmark and Share

16.01.2015. Политика, Јужна Србија Инфо

Српска напредна странка одржаће данас седницу Главног одбора на којој ће бити речи о свим важним питањима за државу и странку, а између осталог, биће анализиран и учинак свих министара у влади.

Главни одбор СНС данас о најважнијим темама у земљи

Пре седнице Главног одбора, која је заказана за 18 сати, биће одржана и седница Председништва странке.

Премијер Србије Александар Вучић, који је и лидер СНС, рекао је јуче да ће на седници Главног одбора бити речи о свим важним питањима за државу и функционисање странке, а пре свега о решавању проблема обичних грађана.

“Оно што је важно је да људи буду посвећени послу, да разумеју колико је битно да се решавају проблеми обичних људи”, рекао је Вучић и напоменуо да ће то тражити од свих у Влади Србије, у скупштини и од јавних функционера.

О седници Главног одбора СНС говорила је и потпредседница те странке Зорана Михајловић која је навела да ће ГО и Председништво напредњака разматрати учинке свих министара у влади.

“Сасвим сигурно да ћемо разговарати о тренутној ситуацији, о пролазним временима и учинцима сваког министра и резултатима рада свих министара и мислим да је то потпуно природно”, рекла је Михајловић.

Поред разговора о политичким темама и евентуалној реконструкцији владе, на седници ГО СНС ће се, како је најавио шеф посланичке групе напредњака Зоран Бабић, разговарати и о променама у страначким органима и доласку нових људи од којих се очекују, како је казао, знање, посвећеност и енергија.

Почетак седнице Главног одбора на којој ће се обратити лидер СНС биће отворен за јавност.

Претходна седница Председништва СНС одржана је у петак, 9. јануара а Вучић је тада функционерима странке поручио да се уједине у жељи да помогну Србији и превазиђу неслоге уколико их има, као и да ће доћи до значајних промена у Главном одбору.


#   СНС   Александар Вучић   Зорана Михајловић   седница   Зоран Бабић   председништво
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима