Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић: СНС ће се увек супротстављати пљачки народа

rssBookmark and Share

20.10.2013. Танјуг

Лидер СНС Александар Вучић рекао је у недељу у Нишу да СНС никад неће поставити пљачкање нашег народа као врховни принцип своје политике, већ ће се увек томе супростављати

Александар Вучић
Александар Вучић

Први потпредседник Владе Србије и лидер СНС Александар Вучић рекао је у недељу у Нишу да СНС никад неће поставити пљачкање нашег народа као врховни принцип своје политике, већ ће се увек томе супростављати.

Вучић је рекао да никада није лако бити напредњак и да ће од многих трпети вређања због те своје припадности, али да је јуче по слетању првог авиона "Ер Србије" први пут видео да се Србија супроставила "мрзитељима" којима сваки успех СНС смета.

Вучић је рекао да су одмах нашли ману "Ер Србији" али је реч заправо о онима који би "одмах нашли ману и Мурињу када би га довелиу за тренера фудбалске репрезентације Србије".

"Успех Србије је њихов неуспех", напоменуо је Вучић и захвалио председнику Србије Томиславу Николићу што је подржао економске мере које је донела влада, "а није морао да се оглашава поводом тога".

"Мораћемо да победимо хроничну апатију, да надокнадимо знојем оно што би сутра плаћали глађу", рекао је Вучић, обраћајући се присталицама, чланству и окупљеним грађанима испред Народног позоришта где се очекује почетак Конвенције СНС поводом петогодишнице постојања странке.

Непопуларним мерама које смо морали да донесемо, исправљамо оно за шта је неко други крив, рекао је Вучић.

"Народ је разумео те мере, а највише су им се супростављали они који су најбогатији", док је народ који живи поштено рекао - ми можемо да се стрпимо још годину дана, они који нису отимали знају како смо живели и знају да смо трошили више од могућности, од онога што смо стварали", поручио је Вучић.

Захваљући се грађанима на подршци пред почетак Конвенције СНС, Вучић је рекао: "Ви бисте без мене свакако успели, а ја без вас никако".

У Народном позоришу биће одржана Конвенција СНС поводом пет година постојања странке којој поред Вучића присуствују и министар правде Никола Селаковић, министарка енергетике Зорана Михајловић, председник ИО СНС Радомир Николић, функционери Зоран Бабић, Горан Кнежевић, Александар Јовичић, градоначелници Ниша, Крушевца и Лесковца Зоран Перишић, Братислав Гашић и Горан Цветановић.

 


#   Братислав Гашић   СНС   Горан Цветановић   Александар Вучић   Зорана Михајловић   Зоран Перишић   Никола Селаковић   Зоран Бабић   Радомир Николић   Горан Кнежевић
@sns_srbija @CvetanovicG @avucic @ProfdrPerisic @selakovicnikola @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима