Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Главни одбор СНС: Оштра расправа између Радомира Николића и Дарка Булатовића

Bookmark and Share

27.04.2015. Курир, Јужна Србија Инфо

Директор „Југоистока“ из Ниша, Дарко Булатовић критиковао председника Извршног одбора СНС, после чега је добио аплауз целе сале, пише Курир.

Дарко Булатовић, Фото: Бета-Саша Ђорђевић
Дарко Булатовић, Фото: Бета-Саша Ђорђевић

Седницу Главног одбора СНС, која је јуче одржана у Сремској Митровици, обележили су изостанак лидера странке Александра Вучића, али и сукоб директора „Југоистока“ и нишког напредњака Дарка Булатовића с председником Извршног одбора СНС Радомиром Николићем.

Наиме, након што је потпредседник странке Игор Мировић чланове ГО у уводном говору обавестио да Вучић неће присуствовати седници уз објашњење да се не осећа најбоље, уследио је много бурнији део иза затворених врата.

Како сазнајемо, током расправе Булатовић је директно прозвао Николића, кога је критиковао зато што су у Нишу смењени председници градског одбора и свих општинских одбора, упркос добрим резултатима.

- Требало би да се бавиш Крагујевцем, а не тиме шта се ради у Нишу. Зоран Перишић је смењен с чела нишког одбора СНС иако је на функцији градоначелника. У Нишу су качене моје слике, као да су умрлице, на којима је писало да сам лопов, иако имам само један стан. На све то ти си ми само рекао да си веома ганут због тога - поручио је Булатовић Николићу, што је изазвало аплауз у сали.

Николић, који је и градоначелник Крагујевца, није остао дужан на прозивку.

Радомир Николић, Фото: Драган Кадић
- Ја сам главни полицајац у странци и сви треба да ме се плаше - рекао је Николић, на шта су сву почели да се смеју.

Игор Мировић, међутим, после седнице није помињао да је било сукоба, тврдећи да се чак није расправљало ни о недавним несугласицама између саветнице председника Србије Томислава Николића Станиславе Пак Станковић и потпредседнице Владе и странке Зоране Михајловић.

- Верујем да је то био само лош дан у којем је колегиница Пак изнела неколико оштрих критика на рачун колегинице Михајловић. Тога више неће бити - рекао је он и додао да СНС мора веома добро да се спреми за изборе у Војводини без обзира на то да ли ће конкуренција прихватити дијалог да се избори одрже у децембру.


#   СНС   Зоран Перишић   Дарко Булатовић   Игор Мировић   расправа   Радомир Николић   главни одбор
@sns_srbija @ProfdrPerisic @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима