Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник: У 2013.години дајемо шансу младима

rssBookmark and Share

Врање 30.12.2012. Autor: B.Anđelić

Градоначелник Врања Зоран Антић упутио је позив за имплементацију програма стручна пракса која ће бити омогућена средствима буџета града Врања, на основу Одлуке Градског већа и Националне службе за запошљавање.

Градоначелник: У 2013.години дајемо шансу младима

-Имплементација активних мера за смањење незапослености од стране локалне самоуправе, јесте један од основних предуслова за превазилажење овог изазова на нивоу читаве Републике, али и за интезивнији економски развој. Град Врање већ дуже време, реализује врло активну развојну политику, са посебним освртом на имплементацију пројеката, чији су резултати додатно усавршавање и запошљавање младих, Казао је Антић.


Програм стручне праксе је програм који је до сада показао добре резултате. Његов наставак се планира и у 2013. години.

Основи циљ је да млади, стручни и образовани људи, кроз обављање стручне праксе у јавном и приватном сектору, односно у органима управе и привреди, стекну своје прво радно искуство.


Први човек Врања истиче да ће Имплементацијом програма СТРУЧНА ПРАКСА 2013. бити омогућена средствима буџета града Врања, на основу Одлуке Градског већа, и Националне службе за запошљавање.

-Будући да се планира подршка Републике, очекује се да се програмом стручне праксе обухвати још већи број лица него прошле године, а истовремено прошири и област усавршавања, односно поред јавног сектора, планира се обављање стручне праксе и у приватном сектору, Напомиње Антић.ч


На бази свих пријављених потреба, град Врање ће урадити анализу, како би се у складу са одобреним средствима, омогућила што успешнија имплементација овог програма.

Потребе се пријављују до 20.01. 2013.год. на следећу адресу:

Градска управа града Врања, Краља Милана 1, 17500 Врање.


#   Врање   Градска управа   Град Врање   стручна пракса
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима