Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јелена Јовановић: Чеда и ја смо тим

rssBookmark and Share

16.11.2013. С. Радовић

Јелена Јовановић, супруга лидера ЛДП Чедомира Јовановића и директорка компаније „Агропослови“, открила је како то изгледа бити пословна жена, мајка четворо деце, али и супруга Јовановића. Она је рекла да су управо деца мотив који јој даје снагу да оствари све своје планове, али је ипак признала да то не би успела без свог супруга.

Јелена Јовановић: Чеда и ја смо тим

Чеда и ја смо тим

- Кад имате подршку оних које највише волите, цените и поштујете, онда можете све. Супруг и ја смо прави тим, било да је у питању посао или породица. Кад имате заједнички мотив, децу која вас покрећу, онда препреке не постоје - истакла је Јовановићка и похвалила се да су јој захваљујући Чеди свуда широм отворена врата.

- Где год да сам имала потребу да одем, имала сам широм отворена врата. И кад је у питању банкарски сектор и инвеститори и сарадници, па чак и кад су у питању неистомишљеници мог супруга. И сваки пословни састанак се завршава неформалним разговорима о стању у друштву, поздравима Чеди и жељама да истраје у својој борби за другачију Србију - поручила је супруга лидера ЛДП.

Као пословна жена која нема много времена, а има четворо деце, Јовановићка каже да се разликује од других мама које су запослене, јер су њој деца мотив да успе.

Добра организација

- Трудим се да добром организацијом постигнем све и наравно да ми је дан прекратак. Због тога се будим рано. Понекад ми се дешава да их виђам ујутру и увече, али зато сам заједно са супругом ангажована у свакој њиховој активности, домаћем задатку, симпатијама, разговорима... А деце никад доста - рекла је Јовановићка загонетно.


#   супруга   Отворена врата
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима