Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Народна странка: Зашто је пропао тендер за набавку новогодишње расвете и шта стоји иза тога?

rssBookmark and Share

27.11.2017. Јужна Србија Инфо

Народна странка тражи од Градоначелника и Градског већа Ниша да грађанима појасне сврху и позадину пропалог, нетранспарентног тендера за набавку новогодишње расвете у вредности од 9 милиона динара, стоји у допису достављеном медијима.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Даље...

Да није оспорен, из разлога које власт прикрива, тендер би издатке у ову сврху у последњих годину дана повећао на чак 15 милиона динара. Грађани имају право да знају да ли је новогодишња расвета највећи приоритет у граду у коме се новац за лечење деце прикупља СМС донацијама а број корисника Народне кухиње расте, у коме радници пропалих друштвених фирми и даље чекају да им се исплате заостале плате које им је Вучић обећао пре више од годину дана, у коме режиму и не пада на памет да пита Нишлије на шта би желели да буде трошен њихов новац!

Ако напредњачка власт настави да сваке године све раније и све помпезније обележава Нову годину, ускоро ће улице наших градова бити неукусно искићене већ у августу! Напредњаци нам тиме поручују да је једини разлог за славље у овој земљи забринутих и незадовољних грађана - Нова година. То довољно говори о колапсу једног ненародног режима под којим смо постали земља са најнижим привредним растом у Европи и коју млади масовно напуштају у потрази за местима са мање усиљених прослава, а са више разлога за славље.

 


#   Нова година   тендер   Дарко Булатовић   Паркинг сервис   улична расвета   заостале плате   Народна странка
@DarkoBulatovic_ @StrankaNarodna @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима