Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нема тајни у избору помоћника градоначелника (видео)

rssBookmark and Share

14.08.2012. Izvor: TV5

Председник Окружног одбора Социјалистичке партије Србије, и новопостављени помоћник градоначелника Ниша, Игор Новаковић, каже да су на порталу Јужних вести изнете неистине око избора помоћника градоначелника, јавља Нишка Тв 5.

Нема тајни у избору помоћника градоначелника (видео)

Ништа у том избору није било тајно, све је урадјено званично, истиче Новаковић. На пресс конференцији у СПС-у, Игор Новаковић је истакао и да је неопходно хитно сазвати седницу Скупштине града, и да горућа питања у Нишу, као што су ребаланс буџета и дуговања јавно-комунаклних предузећа, морају бити решена што пре.

Реагујући на писање портала "Јужне вести" који је објавио да је градоначелник Ниша тајно изабрао помоћнике, Игор Новаковић, један од тројице новоизабраних помоћника каже да је то неистина, преноси ТВ 5, најгледанија Нишка телевизија.

“Нема ту никаквих тајни, све је урадјено јавно и по прописима, а ја сам, пошто Јужне вести прате мој тwитер профил, одмах по избору, у атачменту, послао њима и званичну одлуку о постављењу помоћника”, каже Игор Новаковић.

А Новаковић апелује на све у граду, да хитно буде сазвана седница Скупштине града, јер ни одмори, ни то што се реновира скупштинска сала, не могу да буду разлози за пролонгирање седнице. Горућа питања у Нишу морају бити решена, јер функционисање града је доведено у питање, каже Новаковић.

“Мора што пре да се уради ребаланс буџета, и морају да се изнадју начини како регулисати дуговања појединиј хавних предузећа, која превазилазе могућности кредитног задуживања града”, каже Новаковић.

Новаковић истиче и да очекује да начелници управа из странака које сада више нису на власти, треба да одмах дају оставке, јзбог промењене политичке ситуације.

Опширније у ПРИЛОГУ :


#   Игор Новаковић   Јужне вести
@redinmind @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима