Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишке демократе изабрале ново руководство

rssBookmark and Share

19.06.2014. Танјуг, Белами

Народни посланик и функционер Демократске странке (ДС) Душан Милисављевић повукао се места вршиоца дужности председника нишких демократа, а за новог вршиоца дужности председника Градског одбора изабран је Миодраг Станковић, досадашњи потпредседник тог одбора.

Душан Милисављевић, ф: А. Гвозден
Душан Милисављевић, ф: А. Гвозден

Станковић је рекао Танјугу да је његов задатак као новоизабраног вршиоца дужности председника Градског одбора ДС у Нишу да припреми одржавање унутарстраначких избора у року од шест месеци и да са сарадницима ради на консолидацији странке у том граду.

На седници Градског одбора која је одржана синоћ, Владимир Домазет изабран је за председника Политичког савета странке у Нишу и то је функција која до сада није постојала, рекао је Станковић.

Мандат за нови састав Извршног одбора добио је Милош Пауновић који је председник Општинског одбора у градској општини Пантелеј, рекао је Станковић.

Станковић је члан Главног одбора ДС, председник Општинског одбора ДС у градској општини Црвени крст, запослен је у Јавно-комуналном предузећу “Наисус”, а завршио је Економски факултет и мастер студије на том факултету.

Милисављевић је рекао Тањугу да се са места вршиоца дужности Градског одбора ДС повукао “због неслагањима са појединим процесима унутар странке” које није желео детаљније да коментарише.

Он је рекао да остаје у странци и да задржава посланички мандат.

Милисављевић је преузео Градски одбор када је демократе напустио Драгослав Ћирковић, који је прешао у Нову демократску странку.
 


#   ДС   Душан Милисављевић   Драгослав Ћирковић   Економски факултет   Миодраг Станковић   Милош Пауновић   Градски одбор   Владимир Домазет
@demokrate @dusanorldusan @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима