Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки напредњаци обележили Свету Петку

rssBookmark and Share

Ниш 27.10.2019. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу обележио је Свету Петку, али и 11 година свог постојања. Домаћин славе био је повереник градског одбора СНС-а у Нишу Звездан Миловановић.

Нишки напредњаци обележили Свету Петку

Прослави у новим просторијама СНС-а је присуствовала начелница Нишавског округа Драгана Сотировски, председник ГО Медијана, Небојша Коцић и други градски и страначки функционери.

Миловановић се захвалио се гостима и честитао славу свим Нишлијама који славе, као и свим члановима СНС-а.

Он је истако да је 11 година било довољно да Српска напредна странка заузме позицију највећа политичка организација на Балкану.

“Показали смо да је Српска напредна странка спремна да води државу за шта је добила поверење народа, а ја сам сигуран да ће нам народ указати то исто поверење и у наредном периоду”, истакао је Миловановић.

Миловановић је казао да Град Ниш заслужује власт коју сада има, чији је носилац Српска напредна странка, и најавио још боље животне услове за суграђане.

“У граду је пуно тога урађено, град је кренуо напред крупним корацима и сигуран сам да ће тако бити и у будућности. За два мандата, колико је Српска напредна странка на власти у Нишу, најпре смо санирали све што смо затекли, а било је доста тога лоше, а потом смо уз јаку стратегију покренули град и уверен сам да нас чекају још боља времена и још већи напредак нашег Ниша”, закључио је Миловановић.


#   Ниш   СНС   Драгана Сотировски   Света Петка   Српска слава   Звездан Миловановић   Небојша Коцић
@sns_srbija #GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима