Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

НПС критикује “Југоисток”: За редовне платише бесплатне карте за концерт Здравка Чолића

rssBookmark and Share

29.09.2015.

Недовни концерт Здравка Чолића у Нишу никога није оставио равнодушним.
Док је публика с једне стране уживала, опозиција је оштро критиковала потез „Југостока“ који је редовне платише частио картама у вредности 170.000 динара.

Фото: К.Каменов
Фото: К.Каменов

Лидер Народног покрета Србије Бранислав Јовановић овај потез је критиковао наводећи да је напредњацима важнија естрада и додворавење гласачима “јер се ближе избори”.

- Из буџета “Југоистока" дато је 170.000 динара за карте за концерт Здравка Чолића, док се грађанима бездушно искључује струја, повећавају цене и отимају куће неплатишама. Власт не интересују инвестиције, док на југу Србије у Лесковцу, Дољевцу, видимо да се нешто дешава, као и нова фабрика у Владичином Хану, а овде је све равно нули - рекао је Јовановић.

Електропривреда Србије у 2014. години забележила је губитак од 10,5 милијарди динара, а куповину карата за концерт шеф кабинета директора “Југоистока” Драгослав Павловић оценио је као “леп гест”.

И. Анђелковић, Блиц


#   Југоисток   концерт   Здравко Чолић   Драгослав Павловић   Бранислав Јовановић   карте   критике   куповина   НПС Народни покрет Србије
@EDJugoistok @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима