Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обележена слава Коалиције за Ниш

rssBookmark and Share

Ниш 21.05.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

У просторијама Удружења грађана Коалиција за Ниш, обележена је слава Спасовдан. Брига о младима, и улагање у младе, како би нам будућност била боља, један је од приоритета у наредном периоду, кажу у Коалицији за Ниш.

Слава Коалиције за Ниш, Фото: Јужна Србија Инфо
Слава Коалиције за Ниш, Фото: Јужна Србија Инфо

Сечењем славског колача, у присуству многобројних чланова, симпатизера, пријатеља, представника локалне самоупораве, политичког и јавног живота Ниша, обележена је крсна слава Коалиције за Ниш.

-    Оно на шта смо поносни је да је Коалиција за Ниш као грађанска иницијатива опстала, постоји и развија се, и тек очекујемо да засијамо пуним сјајем. План нам је и да остваримо намеру коју имамо, да помогнемо свим суграђанима, и да коначно Ниш постане оно што треба, да заузме своје место, и да наши суграђани живе квалитетније, и без већих проблема у свом окружењу, каже домаћин славе Мирослав Јовић, из Коалиције за Ниш.

У Коалицији за Ниш кажу да су увек много пажње посвећивали младима, да су први припремили и разрадили стратегију о младима и понудили је свима, и да ће се и надаље залагати да млади добију што боље образовање, и имају што боље услове за рад и живот у Нишу.


#   Ниш   Спасовдан   Коалиција за Ниш   Мирослав Јовић   стратегија о младима
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима