Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Obeležena slava Koalicije za Niš

rssBookmark and Share

Niš 21.05.2015. S.L. Južna Srbija Info

U prostorijama Udruženja građana Koalicija za Niš, obeležena je slava Spasovdan. Briga o mladima, i ulaganje u mlade, kako bi nam budućnost bila bolja, jedan je od prioriteta u narednom periodu, kažu u Koaliciji za Niš.

Slava Koalicije za Niš, Foto: Južna Srbija Info
Slava Koalicije za Niš, Foto: Južna Srbija Info

Sečenjem slavskog kolača, u prisustvu mnogobrojnih članova, simpatizera, prijatelja, predstavnika lokalne samouporave, političkog i javnog života Niša, obeležena je krsna slava Koalicije za Niš.

-    Ono na šta smo ponosni je da je Koalicija za Niš kao građanska inicijativa opstala, postoji i razvija se, i tek očekujemo da zasijamo punim sjajem. Plan nam je i da ostvarimo nameru koju imamo, da pomognemo svim sugrađanima, i da konačno Niš postane ono što treba, da zauzme svoje mesto, i da naši sugrađani žive kvalitetnije, i bez većih problema u svom okruženju, kaže domaćin slave Miroslav Jović, iz Koalicije za Niš.

U Koaliciji za Niš kažu da su uvek mnogo pažnje posvećivali mladima, da su prvi pripremili i razradili strategiju o mladima i ponudili je svima, i da će se i nadalje zalagati da mladi dobiju što bolje obrazovanje, i imaju što bolje uslove za rad i život u Nišu.


#   Niš   Spasovdan   Koalicija za Niš   Miroslav Jović   strategija o mladima
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima