Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Општински одбор ДС Бојник прешао у СНС

rssBookmark and Share

Бојник 03.02.2014. Танјуг

Ми смо и раније упозоравали да се не слажемо са политиком коју води врх Демократске странке али изгледа да нас нису озбиљно схватали. Нисмо могли више да овако радимо јер нико није поклањао пажњу сиромасној општини Бојник, навео је Небојша Ненадовић, досадашњи заменик председника Општинског одбора ДС

Бојник, општина, ф:Курир
Бојник, општина, ф:Курир

Већина чланова општинског одбора Демократске странке и 10 одборника те странке у Скупштини општине Бојник прешли су данас у Српску напредну странку, потврдио је досадашњи заменик председника Општинског одбора ДС Небојша Ненадовић.

Он је рекао да је на састанку одбора од 14 присутних чланова 13 било за прелазак у СНС.

"Ми смо и раније упозоравали да се не слажемо са политиком коју води врх Демократске странке али изгледа да нас нису озбиљно схватали. Нисмо могли више да овако радимо јер нико није поклањао пажњу сиромасној општини Бојник и надам се да ћемо на овај начин помоћи свим грађанима да боље живе“, каже Ненадовић.

Председник општинског одбора СНС-а у Бојнику Иван Стојановић пре неколико дана је потврдио да одборници ДС-а желе у напредњаке и да су им тада подељене приступнице.Локална скупштина у Бојнику има 27 одборника. До сада је ДС имао највише одборника 10, СНС 6, УРС 5, ДС С 4 и СПС 2 одборника.


#   ДС   СНС   Бојник   Небојша Ненадовић   Иван Стојановић
@demokrate @sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима