Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покрет за преокрет: Формирање нове власти у Нишу - озбиљан повод за страх од повратка у ружну прошлост!

rssBookmark and Share

04.07.2016. Јужна Србија Инфо

Покрет за преокрет оцењује да најава да ће у Нишу власт формирати СНС, СРС и СПС звучи као остварење ноћне море за све оне који се сећају како су изгледале несрећне деведесете.

Покрет за преокрет: Формирање нове власти у Нишу - озбиљан повод за страх од повратка у ружну прошлост!

Саопштење..

Након празних  прича у предизборној кампањи у којој су представници СНС обећавали инвестиције, све што је најављено је заборављено а започети радови  су обустављени.

Положен је камен темељац за „Нови Ниш“ пет дана пред изборе – даље од тога се није одмакло, најављена реконструкција Булевара цара Константина такође је обустављена. 

Они који су обманули грађане у кампањи на путу су да са својим старим партнерима  - СПС и СРС заседну на грбачу грађана Ниша и упропасте оно мало што је преостало. Екипа која се показала у свом рушилачком капацитету деведесетих година, очигледно је поново на окупу с намером да у Нишу до краја понизи и осиромаши грађане и уништи све што у овом граду још ради.

Иако у Нишу влада незапамћен медијски мрак и упркос покушајима власти да убеди грађане да им је добро и да ће им бити и боље - Нишлије знају да су све сиромашније, препознају лаж и сећају се деведесетих.

Покрет за преокрет  оцењује да је „СНС - СРС - СПС“ формула за пропаст и да грађани Ниша нису заслужили да трпе власт штеточина који долазе с намером да докрајче оно што нису успели деведесетих година

 


#   СПС   СНС   СРС   градска власт   Нови Ниш   Покрет за Преокрет   избори 2016   камен темељац
@socijalisti @sns_srbija @SRS_info @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима