Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pokret za preokret: Formiranje nove vlasti u Nišu - ozbiljan povod za strah od povratka u ružnu prošlost!

rssBookmark and Share

04.07.2016. Južna Srbija Info

Pokret za preokret ocenjuje da najava da će u Nišu vlast formirati SNS, SRS i SPS zvuči kao ostvarenje noćne more za sve one koji se sećaju kako su izgledale nesrećne devedesete.

Pokret za preokret: Formiranje nove vlasti u Nišu - ozbiljan povod za strah od povratka u ružnu prošlost!

Saopštenje..

Nakon praznih  priča u predizbornoj kampanji u kojoj su predstavnici SNS obećavali investicije, sve što je najavljeno je zaboravljeno a započeti radovi  su obustavljeni.

Položen je kamen temeljac za „Novi Niš“ pet dana pred izbore – dalje od toga se nije odmaklo, najavljena rekonstrukcija Bulevara cara Konstantina takođe je obustavljena. 

Oni koji su obmanuli građane u kampanji na putu su da sa svojim starim partnerima  - SPS i SRS zasednu na grbaču građana Niša i upropaste ono malo što je preostalo. Ekipa koja se pokazala u svom rušilačkom kapacitetu devedesetih godina, očigledno je ponovo na okupu s namerom da u Nišu do kraja ponizi i osiromaši građane i uništi sve što u ovom gradu još radi.

Iako u Nišu vlada nezapamćen medijski mrak i uprkos pokušajima vlasti da ubedi građane da im je dobro i da će im biti i bolje - Nišlije znaju da su sve siromašnije, prepoznaju laž i sećaju se devedesetih.

Pokret za preokret  ocenjuje da je „SNS - SRS - SPS“ formula za propast i da građani Niša nisu zaslužili da trpe vlast štetočina koji dolaze s namerom da dokrajče ono što nisu uspeli devedesetih godina

 


#   SPS   SNS   SRS   gradska vlast   Novi Niš   Pokret za Preokret   izbori 2016   kamen temeljac
@socijalisti @sns_srbija @SRS_info @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima