Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Реформисти: Српска напредна странка у перманентној изборној кампањи

rssBookmark and Share

28.09.2015. Јужна Србија Инфо

У редакцију Јужне Србије Инфо, стигло је редовно саопштење Реформистичке странке које преносимо у целости.

Реформисти: Српска напредна странка у перманентној изборној кампањи

Саопштење:

Реформистичка странка сматра да је право време да се грађани Ниша и целе Србије подсете шта им је све Српска напредна странка обећавала у претходним изборним кампањама и укаже на допринос њене владавине Србијом за протекле 3 и по године.

Обећала је: Нова радна места, да неће бити страначког постављања или запошљавања; веће плате, веће пензије, већи стандард грађана; стране инвестиције од 100 милијарди долара, борбу против корупције, борбу против криминала...
Обећала је: Да ће решти све 24 спорне приватизације, да неће дати Косово и да ће све сумњиве уговоре, које је претходна власт потписала, прогласити неважећим.

А шта су грађани Србије добили?
Нема нових радних места у производњи, страначка постављења и запошљавање никад израженије и масовније - и то у државним установама и јавним предузећима на терет пореских обавезника; плате смањене, пензије смањене, стандард грађана све гори и гори - нема ни страних нити домаћих инвестиција, корупција и криминал у порасту...
Ниједна од 24 спорне приватизације није решена, а Косово малтене признато као самостална држава

Као опозициона странка борила се против продаје „Телекома“ и других за Србију значајних јавних предузећа. А сада, када је на власти, расписала је тендер за продају најпрофитабилније фирме „Телеком“, а на списку за продају су и друга стратешки значајна јавна предузећа Србије.
Цензура и аутоцензура у средствима информисања никада драстичнија и бруталнија.
Хапшење неистомишљеника и политичких противника и ширење страховладе је манир ове власти, а у затворима нема ниједног осуђеног тајкуна и криминалца.

Практично, ниједно обећање није испунила, али зато свакодневно слушамо нова обећања, тако да се стиче утисак да је Српска напредна странка у перманентној изборној кампањи.


#   СНС   јавна предузећа   криминал   инвестиције   Реформистичка странка   политика   радна места   корупција   саопштење
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима