Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС нема ни једну економску меру

rssBookmark and Share

Владичин Хан 12.03.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Председник Демократске странке Драган Ђилас изјавио је на конвенцији листе "Са Демократском странком за демократску Србију" у Владичином Хану да ДС не призива украјински сценарио, али да неће дозволити ни севернокорејски у којој сто посто грађана гласа за једног човека.

СНС нема ни једну економску меру

"Никада Демократска странка није била екстремна странка, никада нисмо позивали на рушење земље, али ми имамо одговорност кад сви ћуте да кажемо истину, а то је да живимо у земљи на ивици банкротства у којој за шест или девет месеци неће моћи да се исплаћују плате лекарима и наставницима. Ова земља се гаси. Уколико у недељу не дође до смене власти морате бити спремни на то да ће људи остати и без оног мало што имају", казао је Ђилас у Владичином Хану.

"Демократска странка на овим изборима ништа не обећава него нуди Србији оно што може да уради у кратком периоду. Ми можемо да за три или четири године направимо другачију Србију у којој ће моћи да се живи од свог рада. Наша највећа шанса је прехрамбена индустрија. Улагањем у њу подићи ћемо извоз и покренути инвестициони циклус који ће сви осетити. Тих 600 милиона евра које су спремили за отпремнине боље да уложимо у 20 градова у Србији. Ми нудимо и људе — Пајтића за инвестиције, Миодрага Стојковића за образовање, Душана Милисављевића за здравство, Јешића за пољопривреду... Ја људе из СНС данима питам ко су њихови кандидати, али не добијам одговор", рекао је Ђилас.

Он је позвао људе да и поред претњи и притисака покажу храброст и изађу на изборе јер "иза паравана нико неће знати за кога су гласали".


#   ДС   Владичин Хан   избори   Драган Ђилас   избори 2014   прехрамбена индустрија
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима