Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС Ниш: Странка није организатор перформанса

rssBookmark and Share

Ниш 02.05.2020. Јужна Србија Инфо

Нишки напредњаци огласили су се саопштењем за јавност у коме демантују да су организатори бакљаде и контрапротеста.

СНС Ниш: Странка није организатор перформанса

Саопштење преносимо у јавности. . 

Градски одбор Српске напредне странке Ниш најоштрије осуђује злонамерно писање појединих медија који селективним изношењем чињеница, полуинформацијама и извођењем паушалних закључака да се ради о „напредњацима“, нашу странку декларишу искључиво као директног организатора перформанса на којима су грађани исказали бунт против лажи и обмана којима се служи један део опозиције на челу са Драганом Ђиласом.
Грађани Ниша и Србије свесни су да одређени медији полуинформације и дезинформације износе као констатацију, како би створили лажну слику о Српској напредној странци и њеним функционерима и члановима. Евидентно је сваком објективном грађанину Србије, да ти медији као једини циљ имају скретање пажње јавности са напора које председник Александар Вучић улаже у борби за очување живота и здравља људи и успеха и резултата које, заједно са Владом Србије, у тој борби постиже.  

Током ванредног стања, без икакве политичке конотације, одбори наше странке су као и увек, били у служби свих грађана. СНС ће увек бити уз свој народ, помагати свима којима је помоћ неопходна и борити се за истину и напредак сваког дела Србије и нашег Ниша.

 


#   Ниш   СНС   протест   опозиција   Коронавирус   бакље
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима