Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење: СНС никада није била јединственија

rssBookmark and Share

Ниш 10.03.2016. Јужна Србија Инфо

У нашу редакцију стигло је сопштење Градског одбора Српске напредне странке као рекација на наводе у јавности да поједини функционери те странке излазе самостално на локалне изборе.

Саопштење: СНС никада није била јединственија

Саопштење преносимо у велости...

СНС саопштава да су неки од локалних медија данас објавили да СНС у Нишу иде у 2 колоне на локалне изборе, што није истина. Обавештавамо их, што и грађани Ниша знају, да СНС никада није био јединственији.

Ови избори нису борба за још једну фотељу и апанажу, како их неки виде, који мисле да могу подржавати Александра Вучића на републичком нивоу а бити против њега у Нишу.

Дошао је тренутак који је прекретница у животу Србије и Ниша, када ће грађани одлучити у каквој земљи желе да живе.

СНС Ниш поручује да само уједињени можемо наставити реформе које смо започели и борбу за модерни, уређени економски јаки Ниш у којем се грађани неће плашити за егзистенцију већ ће живети нормалним животом.

Као што смо Ниш спасили вероватног банкротства, зауставили пропадање, почели враћање дугова радницима из предузећа која су пропала под претходном влашћу, довели стране инвеститоре захваљујући Влади Републике Србије и премијеру Вучићу, тако ћемо, уколико нам грађани укажу поверење, наставити снажно да се боримо за напредак сваког грађанина Ниша.

Ниш заслужује, али и мора поново да буде центар и генератор развоја овог дела наше земље и Влада Србије ће знатно помоћи граду за излазак из кризе. Усвојили смо стратешке правце и план приоритетних задатака од којих су најзначајнији довођење инвеститора, отварање нових радних места али и решавање проблема некадашњих великих привредних система.


СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ГО НИШ

 


#   Ниш   СНС   саопштење   избори 2016
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима