Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС у Нишу предао своју листу за град Ниш "Александар Вучић – Србија побеђује"

rssBookmark and Share

08.03.2016. Јужна Србија Инфо

Српска напредна странка и њени предизборни партнери у Нишу, СДПС, ПУПС, ПС, Самостални ДСС и Уједињена сељачка странка, предали су данас изборну листу за град Ниш "Александар Вучић – Србија побеђује" Градској изборној комисији.

СНС у Нишу предао своју листу за град Ниш "Александар Вучић – Србија побеђује"

Коалиција предвођена Српском напредном странком предала је градској Изборној комисији у Нишу 2.585 потписа грађана који подржавају кандидате коалиције за локалне изборе у Нишу. У име коалиције, Изборној комисији листу је предао Зоран Перишић, члан Председништва Српске напредне странке, који је и актуелни градоначелник Ниша.

„ СНС ће наставити да спроводи политику Александра Вучића у свим сферама живота, а грађани ће моћи да оцене резултат до сада спроведених реформских мера. Приоритети политике Српске напредне странке су отварање нових радних места, помоћ малим и средњим предузећима и помоћ најосетљивијим и најугрженијим групама као што су млади, пеонзинери и социјално угрожени ", рекао је Перишић.

Поред СНС-а, на листи "Александар Вучић - Србија побеђује", налазе се и кандидати из Социјалдемократске партије Србије, Партије уједињених пензионера Србије, Покрета социјалиста, Уједињене сељачке странке и Самосталног ДСС-а.

Такође и у четири градске општине предате су листе за одборнике СНС, Пантелеј, Црвени Крст, Палилула и Медијана.


#   СНС   Александар Вучић   Зоран Перишић   социјално угрожени   Уједињена сељачка странка УСС   ПУПС   Самостални ДСС   избори 2016   ГИК   градске општине   изборне листе   Александар Вучић - Србија побеђује
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @seljacka @samostalnidss @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима